Rullegardiner – mørke, lyse eller transparente​

Skal du have monteret nye rullegardiner? Hos Merrilds Gardinbus forhandler vi alle slags gardiner, og vi kommer gerne ud med vores gardinbus, så du kan orientere dig i vores store udvalg. Du kan for eksempel vælge et mørkt, lyst eller transparent rullegardin.

Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Køge, Næstved og Nykøbing Falster samt på Lolland og adskillige andre steder.

Mange muligheder for lysindfald, mørklækning og farver

Vi er en seriøs og kreativ gardinleverandør, og vi forhandler et bredt udvalg af gardiner fra førende leverandører. Vi har altid det sidste nye med i gardinbussen, når vi kører ud til kunderne.

Vi kan tilbyde enhver form for rullegardin. Du kan for eksempel vælge transparente eller semitransparente gardiner, hvis du ønsker, at der skal være et blidt lysindfald. Eller du kan vælge rullegardiner i stilrene, lyse farver, men du kan også vælge nogle mere farverige gardiner.

Det er populært med mørklægningsgardiner i soveværelser og lignende. Der kan også være behov for mørklægning i en TV-stue eller på et kontor.

Vi har leveret gardinløsninger siden 1974, og vi har altid lagt vægt på at være en pålidelig leverandør. Derfor har vi fokus på at levere en god service og høj kvalitet. Faglighed betyder alt for os, og ingen opgaver er for små eller for store.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på rullegardiner

Du er velkommen til at høre mere, og vi sender gerne en gardinmand ud med gardinbussen, så du kan se vores udvalg af rullegardiner og plisségardiner. Samtidig kan vi få en snak om de forskellige priser og løsninger, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Vi klarer naturligvis alt fra opmåling til opsætning.

Du kan ringe til os på enten telefon 54 44 13 16 eller mobil 20 47 13 16 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail jcmerrild1316@gmail.com.

Skal vi hjælpe dig?

Nedenfor kan du følge vores proces fra start til slut.

Ønsker du også praktiske og langvarige løsninger?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MERRILDS GARDINBUS ApS

Gl. Landevej 14

4850 Stubbekøbing

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 54 44 13 16

E-mail: jcmerrild1316@gmail.com

CVR: 14344772

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.