Plisségardiner på mål til private og erhverv

Overvejer du at få plisségardiner? Hos Merrilds Gardinbus forhandler vi et bedt udvalg af gardinløsninger såsom plisserede gardiner på mål. 

Vores gardinbus kører ud til både private og erhverv for at vise vores udvalg og for at måle op. Vi klarer også den efterfølgende montering. Vi har kunder i blandt andet Næstved, Køge og Nykøbing Falster samt på Lolland og flere andre steder.

Gardinernes bløde folder giver et rart lysindfald

Plisségardiner er en elegant og stilren løsning, som passer godt til de fleste hjem. Fordelen er, at gardinernes bløde folder giver et rart lysindfald. De kan leveres, så de kan rulle både op og ned. Deruodver tilbyder vi også rullegardiner.

Vi tilbyder top- og bundlister i forskellige materialer, og vi har også et bredt udvalg af gardinmaterialer fra de førende gardinleverandører. Du kan blandt andet vælge imellem transparent, semitransparent, tæt og mørklægning.

Vi er en seriøs og kreativ gardinleverandør, som har været i branchen siden 1974. Derfor har vi altid det sidste nye med i gardinbussen. Vi lægger vægt på at være en pålidelig leverandør med fokus på faglighed og kvalitet, og vi har samtidig fokus på at levere en god service.

Kontakt os for at se vores udvalg af plisségardiner

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores gardiner og priser. Du kan også bestille en gardinmand, så du kan se vores gardinløsninger hjemme hos dig selv. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på plisségardiner, og prisen er naturligvis inklusive opmåling og opsætning.

Du kan ringe på telefon 54 44 13 16 eller på mobil 20 47 13 16 for at lave en aftale, eller du kan skrive til e-mail jcmerrild1316@gmail.com.

Skal vi hjælpe dig?

Nedenfor kan du følge vores proces fra start til slut.

Ønsker du også praktiske og langvarige løsninger?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MERRILDS GARDINBUS ApS

Gl. Landevej 14

4850 Stubbekøbing

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 54 44 13 16

E-mail: jcmerrild1316@gmail.com

CVR: 14344772

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.